/tuotanto
Sänkytehdas

Tuotanto

Kotimainen vaihtoehto premium-sänkyjen joukossa. Korkealaatuiset materiaalit kootaan maailman parhaiksi sängyiksi 100 % käsityönä.

Tuotanto
Tuotanto
Tuotanto

Tiedämme, miten hyvä sänky tehdään

Kotimaiset premium-luokan sängyt valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista käsityönä Liperissä, Pohjois-Karjalassa.

Älä tingi laadusta, sijoita itseesi

Sen lisäksi, että materiaalit ja työnjälki ovat alansa ehdotonta kärkeä, sängyt ovat räätälöitävissä nukkujan henkilökohtaisten ominaisuuksien ja mieltymysten mukaan.

Uneni by Pauli Jämsén -sänkymallisto valmistetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin monipuolinen henkilökohtainen valmistuspalvelu on sänkyalalla täysin uutta ja ainutlaatuista.

Myös osamaksulla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Yksilölliset, erillisiin pusseihin pakatut lämpökäsitellyt jouset

Sängyn jousituksen täytyy tukea kehon ja selkärangan luonnollista asentoa nukkumisen aikana, että uni olisi mahdollisimman virkistävää ja hyvää. Valitsemme kumppaniverkostoomme kuuluvien lukuisten jousistovalmistajien tuotteista ominaisuuksiltaan ja vaatimuksiltaan asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivimmat.

Hengittävät huippumateriaalit

Hyvän unen edellytyksiin kuuluvat markkinoiden hengittävimmät pehmustemateriaalit. Ne pitävät nukkujan ihon kuivana ja olon miellyttävänä. Kolmikymmenvuotisella kokemuksella Pauli Jämsén tietää kuka valmistaa juuri hänen mallistoonsa sopivimmat pehmustemateriaalit.

Rungot kotimaista oksatonta puuta

Käytämme sänkyjemme rungoissa 100 % suomalaista puuta. Kauttaaltaan oksattomat liimapuurungot höylää liperiläinen perheyritys Puupietari Oy ja rungot kasaa samassa pitäjässä monialatoimija Juhta Oy.

Esteettinen nautinto ja ilo silmälle

Kokemus on täydellinen, kun sänky miellyttää vartalon lisäksi myös silmää. Ylivertaisen sänkykokonaisuuden viimeistelevät lapualaisen Annalan kutomon kankaat, joiden valmistuksessa vuosisatainen käsityöläisperinne yhdistyy modernin teknologian hyödyntämiseen. Mieleisensä sänkykankaan voi valita useista vaihtoehdoista.

   

  Sijoita uneen, sijoitat hyvään päivään.

   

  Miten hyvä sänky tehdään? Me tiedämme.

  Kouluttamamme ammattilaiset valmistavat sängyt käsityönä, jokaisen yksityiskohdan moitteettomuuden varmistaen. Sänkyjen runko on aitoa suomalaista, oksatonta mäntyä ja koivua. Valmistamiseen käytetään juuri niin paljon aikaa, kuin virheetön viimeistelyprosessi vaatii.

  Vain täydellinen tuote on tarpeeksi hyvä Uneni by Pauli Jämsén –sänkymallistoon.

  Ota yhteyttä

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Sänkytehtaan tietosuojaehtojen mukaisesti.