/tuoteperhe/uneni-diamond

Diamond-mallisto

Diamond-malliston sängyt on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. 

Diamond Continental -jenkkisänky
Ylellisen pehmeän Continental-sängyn vyöhykkeetön, kolmikerroksinen jousisto sekä hengittävät materiaalit takaavat oikean uniasennon ja laadukkaat unet.

Diamond Lite Continental -jenkkisänky:
Diamond Lite Continentalin jämäkällä ja samalla herkästi toimivalla vyöhykkeettömällä aktiivijousituksella löydät vaivatta oikean uniasennon. Erittäin hengittävät ja laadukkaat pehmustemateriaalit pitävät samalla ihosi kuivana ja mahdollistavat pitkän ja syvän unen.

Diamond-runkosänky: 
Löydät Diamond-runkosängyn kolmesta eri jousistovaihtoehdosta itsellesi sopivan vaihtoehdon, joko soft, medium tai hard. Räätälöimme tarvittaessa kokovaihtoehtoja mittatilaustyönä toiveittesi mukaan.

Diamond-moottorisänky:
Molempien päätytasojen säädöt takaavat sopivan asennon niin lukuhetkiin, nukkumiseen kuin television katselemiseen.

Diamond-joustinpatja:
Täysin vaahtomuovittoman joustinpatjan hengittävyys on huippuluokkaa, mikä mahdollistaa levolliset yöunet.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoon

Sijoita

Hyvään uneen

Diamond-mallisto

Vyöhykkeetön aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden. Hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi ja jaksat paremmin arjen askareissa.

Kokonaisuuden kruunaa Annalan kutomon upeat sisustuskankaat, joista voit valita mieleisesi verhoilumateriaalin sängyllesi.

Diamond-mallisto
Diamond-mallisto
Diamond-mallisto

Sänkytehdas Diamond-mallistossa on neljä erilaista yksilöllistä mallia: Diamond-Continental, Diamond Lite-Continental, Diamond moottorisänky sekä Diamond runkosänky.

Diamond-mallisto

SÄNKYTEHDAS DIAMOND-JOUSTINPATJASTA voit valita kolmesta jousituksesta juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Diamond -joustinpatja on laadukas ja hengittävä tuote asiakkalle, joka ymmärtää riittävän levon olevan yksi ihmisen hyvinvoinnin peruspilareista.

Diamond-mallisto

SÄNKYTEHDAS DIAMOND -sarjan jousiston rakenne ja muunneltavuus antavat mahdollisuuden valita yksilölliset ominaisuudet jokaisen nukkujan omien toiveiden mukaan.

Diamond-mallisto

Verhoilumateriaaliksi voit valita minkä tahansa Annala-kankaan tai halutessasi voit kertoa meille haluamasi verhoilumateriaalin, niin valmistamme tuotteen toiveittesi mukaan.

Sänkytehdas Premium -mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Verkkokauppa

Diamond-mallistoDiamond-mallistoDiamond-mallistoDiamond-mallisto

Räätälöityjä premium-sänkyjä

Asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voivat suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista.

Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängynpäädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun Sänkytehdas Premium -tuotteen.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Sänkytehtaan tietosuojaehtojen mukaisesti.