/tuoteperhe/uneni-diamond
Sänkytehdas

UNENI™ DIAMOND

Uneni™ Diamond on premium-luokan sänkymallisto, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista käsityönä Pohjois-Karjalassa.

Tutustu rahoitusvaihtoehtoon

UNENI™ DIAMOND

Vyöhykkeetön aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden. Hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi ja jaksat paremmin arjen askareissa.

Kokonaisuuden kruunaa Annalan kutomon upeat sisustuskankaat, joista voit valita mieleisesi verhoilumateriaalin sängyllesi.

UNENI™ DIAMOND
UNENI™ DIAMOND
UNENI™ DIAMOND

Uneni Diamond Mallistossa on neljä erilaista yksilöllistä mallia: Uneni Diamond-Continental, Uneni Diamond Lite-Continental, Uneni Diamond-Moottorisänky sekä Uneni Diamond-Runkosänky.

UNENI™ DIAMOND

UNENI DIAMOND-JOUSTINPATJASTA voit valita kolmesta jousituksesta juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Uneni Diamond -joustinpatja on laadukas ja hengittävä tuote asiakkalle, joka ymmärtää riittävän levon olevan yksi ihmisen hyvinvoinnin peruspilareista.

UNENI™ DIAMOND

UNENI DIAMOND -sarjan jousiston rakenne ja muunneltavuus antavat mahdollisuuden valita yksilölliset ominaisuudet jokaisen nukkujan omien toiveiden mukaan.

UNENI™ DIAMOND

Verhoilumateriaaliksi voit valita minkä tahansa Annala-kankaan tai halutessasi voit kertoa meille haluamasi verhoilumateriaalin, niin valmistamme tuotteen toiveittesi mukaan.

Uneni-mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Verkkokauppa

UNENI™ DIAMONDUNENI™ DIAMONDUNENI™ DIAMONDUNENI™ DIAMOND

Räätälöityjä premium-vuoteita

Asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voivat suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista.

Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängynpäädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun Uneni-tuotteen.

Älypatja lopettaa arvailun unenlaadusta

Kaikki Uneni by Pauli Jämsén -sarjan tuotteet voi varustaa kotimaisella WellDigi, kehon toimintojen analysointijärjestelmällä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Sänkytehtaan tietosuojaehtojen mukaisesti.