/tuoteperhe/uneni-platinium
Sänkytehdas

UNENI® PLATINIUM

Maailmalla arvostettu Uneni Platimium -mallisto tyydyttää vaativimmankin nukkujan tarpeet. Kolmikerroksisen jousiston kruunaa herkästi toimiva mini-pocket-pussijousisto. Tämä käsityötaidon mestarinäyte täyttää täydellisesti myös sisustukselliset vaatimukset.

UNENI® PLATINIUM

Sänkyjen rungot ja patjat tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Materiaalit, kuten päädyn, kankaat ja jalat, voi valita monipuolisesta mallistosta.

UNENI® PLATINIUM

PLATINIUM-SÄNGYNPÄÄTY. Tuotteessa on kiinteät yöpöydät, led-valaistus liikekatkaisimella ja himmentimellä. Tuote on mahdollista räätälöidä omien toiveiden mukaan sopivaksi. Myös mattapintaisena, useilla eri sävyillä ja saatavana korkeakiiltoisella lakalla, jollaisia näkee ainoastaan arvokkaimmissa flyygeleissä.

UNENI® PLATINIUM

PLATINIUM-PETAUSPATJA on täysin läpihengittävä tuote, joka erinomaisen hengittävyyden ansioista minimoi hikoilun. Tuotteessa on minipocket-pussijousitus, joka muotoutuu äärimmäisen tarkasti käyttäjän vartalon mukaan. Jousiston päällä oleva Cirrus-kuitukerros muokkautuu käyttäjän kehonmukaisesti ja tiivistyy yksilöllisesti henkilön painon vaikutuksesta.

Uneni-mallistosta löytyy useita erilaisia petauspatjavaihtoehtoja, joista asiakas voi valita itselleen mieluisimman.

Verkkokauppa

UNENI® PLATINIUMUNENI® PLATINIUMUNENI® PLATINIUMUNENI® PLATINIUM

Asiakaslähtöisen tilausjärjestelmämme ansiosta asiakkaamme voivat suunnitella kaikki yksityiskohdat lukuisista vaihtoehdoista.

Valitsemalla jousiston, petauspatjan, verhoilukankaat, sängynpäädyn, jalkojen ja koristekehien mallin ja värin, asiakas saa täydellisen ja hänelle yksilöllisesti suunnitellun ja valmistetun UNENI-tuotteen.

Älypatja lopettaa arvailun unenlaadusta. Kaikki Uneni by Pauli Jämsén -sarjan tuotteet voi varustaa kotimaisella unimittarilla.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Ota yhteyttä