/ukk

UKK

Tarvittaessa voit lähettää oman kysymyksesi sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Toimitusaika ja kotiinkuljetus

Tuotteidemme normaali toimitusaika 6 viikkoa. Asiakas saa halutessaan tuotteen kotiin tuotuna, paikalleen asennettuna ja roskat pois vietynä. Katso tilausehdot.

Maksuvaihtoehdot

Meillä voi maksaa pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Käytössämme on lisäksi Sänkytehtaan tili, jolla maksuaikaa on jopa 72 kk.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Mittatilaussänky

Mittatilauksesta tehty sänky valmistetaan vakiomitoista poikkeavan kokoiseksi. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi tarve hankkia uudet patjat vanhaan normaalimitoista poikkeavaan vuoteeseen – kuten 130x180 kokoiseen sänkyyn – jolloin teemme joustinpatjan ja sijauspatjan sopivaan mittaan.

Toinen usein eteen tullut haaste on vanhemmissa asunnoissa oleva makuualkovi tai nukkumapaikaksi suunniteltu tila, joka on haaste normaalikokoiselle (80x200) vuoteelle.

Kolmantena ovat pitkät nukkujat, joille valmistamme tarvittaessa sopivan vuoteen. Pisin valmistamamme vuode on ollut 250 cm pitkä. Usein valmistamme myös 220 cm sänkyjä.

Tämän päivän vakiomittoja tuotannossamme ovat: 80x200, 90x200, 105x200 120x200 140x200, 160x200, 180x200 ja nämä kaikki edellä mainitut on saatavissa 210 cm pitkinä. Lisäksi meiltä löytyy vakiona 210x210 kokoinen vuode.

Meiltä löytyy myös lapselle sopivia vuoteita.

Premium-sänky

Premium-sänky valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Tuote valmistetaan laadukkaista ja testatuista raaka-aineista. Asiakas saa valita yksilöllisesti sänkyynsä joko luonnonmateriaalit tai nykypäivän teknologialla valmistetut materiaalit. Sängylle suunnitellaan oikeanlainen ja yksilöllinen jousisto.

Kaiken kruunaa asiakkaan itsensä valitsemat verhoilukankaat ja tarvittavat puuvärit useista eri vaihtoehdoista.

Premium-vuoteen valmistuksessa ei tingitä laadusta missään valmistusvaiheessa.

Premium-vuoteen hinta koostuu raaka-aineista, työstä, tuotantotilojen kustannuksista ja viranomaismaksuista.

Sänkyjen materiaalit, valmistus ja kotimaisuus

Sänkyjemme rungot ja muut puuosat sekä suurin osa pehmustemateriaaleista ja kankaista tulee Suomesta. Lisäksi käytämme Euroopan Unionin alueelta tulevia testattuja raaka-aineita. Esimerkiksi petauspatjamme kankaat valmistetaan ohjeidemme mukaan Italiassa ja Espanjassa, koska haluamiamme kankaita ei valmisteta Suomessa. Tuotteemme ovat allergiatestattuja.

Tilaamme 100 % luonnonkumin suoraan tuottajalta Sri Lankasta, tällä tavalla voimme varmistaa raaka-aineen oikean koostumuksen ja laadun.

Sänkyjemme valmistus, eli kokoonpano ja ompelu, tapahtuu Liperissä, ja rungot valmistetaan alihankkijoillamme Pohjois-Karjalassa. Tuotteidemme kotimaisuusaste on yleensä 80–90 % mallista riippuen. Tietyin erikoisratkaisuin Sänkytehdas Premium -sängyn voi tarvittaessa valmistaa myös 100 % suomalaisena.

Jousisto ja sen jäykkyys

Käytämme jousissa erittäin korkealuokkaista jousiterästä, joka ei normaalikäytössä ruostu.

Nukkujan paino ei määrittele sängyn jousien jäykkyyttä, vaan nukkuja itse määrittelee jäykkyyden mieltymyksensä mukaan. Sänkyjemme aktiivijoustorakenteen ansiosta painavampikin henkilö voi valita pehmeämmän jousituksen ja kevyemmälle sopii myös jämäkämpi.

Jos nukkujan paino ei muutu dramaattisesti, eikä hänelle tule selkävaivoja, käsien puutumista tai muita oireita, ei sänkyä tarvitse vaihtaa.

Parisängyssä molemmille nukkujille suunnitellaan ja valitaan oikealla jämäkkyydellä oleva jousitus, joka takaa yksilöllisesti laadukkaan unen.

Milloin sänky tulisi vaihtaa?

Vuoteen vaihtoikä riippuu asiakkaan huoltotoimenpiteistä. Jos tuotettamme käytetään ohjeiden mukaan, sitä voi käyttää niin pitkään kuin kukin haluaa.

Petauspatjojen vaihtoa suositellaan 5–7 vuoden välein. Meiltä voit myös hankkia tarvittaessa uuden päällisen tai täytteen petauspatjaan, jolloin koko tuotetta ei tarvitse vaihtaa.

Millainen on hyvä patja?

Hyvä patja antaa riittävän tuen nukkujalleen. Tällöin ihmisen keho ja selkä on oikeassa asennossa, jolloin lihakset pääsevät rentoutumaan

Missä voin kokeilla Sänkytehtaan sänkyjä?

Tällä hetkellä Sänkytehdas Premium -tuoteperheen sänkyjä pääsee kokeilemaan tehtaanmyymälässämme Liperissä, Pohjois-Karjalassa. Lisäksi voit kokeilla tuotteitamme valtuutetuilla jälleenmyyjillämme Joensuussa, Kuopiossa, Juuassa, Jyväskylässä, Salossa ja Ylöjärvellä.

Kuopiossa laadukkaita tuotteitamme myy Huonekalukeidas, Juuassa Pielisen Kaluste, Jyväskylässä Unijukka, Salossa Kalustemyynti A. Vuorela ja Ylöjärvellä Kalustetalo Juurikivi. Joensuussa teitä palvelee Mari-Kaluste (Brand Store).

Tarkat osoite- ja yhteystiedot löydät täältä.

Sertifikaatit ja merkit

FSC-sertifikaatti
FSC on laadukkaasta puunhoidosta kertova sertifikaatti.

Avainlippu-merkki
Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuotteesta vähintään 50 % on valmistettu tai tuotettu Suomessa. Avainlipun käyttöoikeuden myöntää kolmeksi vuodeksi kerrallaan Suomalaisen Työn Liiton merkkitoimikunta.

Design From Finland
Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

Tietoa materiaaleista ja muita ohjeita

Tencel-kuitu
Tencel on selluloosasta valmistettua puukuitua. Selluloosa on kemiallista massaa, jota valmistetaan esimerkiksi puusta tai kierrätetystä puuvillasta.

Memory foam
Memory foam on nimensä mukaisesti muistivaahto, toiselta nimeltään älyvaahto - eli lämpöön reagoiva vaahtomuovi.

Sijauspatjanpäällisen pesuohje
Tencel-kankaiset valkoiset sijauspatjanpäälliset pestään aina 40 °C -hienopesuohjelmalla. Luonnonmateriaalia sisältävät sijauspatjat suositetaan pestäväksi aina 30 °C -villapesuohjelmalla. Pesun jälkeen päälliset ja suojat venytetään muotoonsa kosteana

Häiritseeko moottorisängyn ääni?

Moottorisängyistä löytyy huolto-ohjeet, joiden mukaan tulisi toimia. Moottoripohjan niveliä tulee aika-ajoin voidella esimerkiksi ompelukoneöljyllä, etteivät ne ala pitää ylimääräisiä ääniä.

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Sänkytehtaan tietosuojaehtojen mukaisesti.

;