/yritys/tuotanto

Tuotanto

Yksilöllinen vuode valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kotimaisella ammattitaidolla.

Tuotanto
Tuotanto
Tuotanto

Aidosti kotimainen premium-sänky

Älä tingi laadusta, sijoita itseesi

Sen lisäksi, että materiaalit ja työnjälki ovat alansa ehdotonta kärkeä, sängyt ovat räätälöitävissä nukkujan henkilökohtaisten ominaisuuksien ja mieltymysten mukaan.

Sänkytehdas Premium -sänkymallisto valmistetaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin monipuolinen henkilökohtainen valmistuspalvelu on sänkyalalla täysin uutta ja ainutlaatuista.

Myös osamaksulla. Katso lisää rahoitusmahdollisuudestamme.

Yksilölliset, erillisiin pusseihin pakatut lämpökäsitellyt jouset

Sängyn jousituksen täytyy tukea kehon ja selkärangan luonnollista asentoa nukkumisen aikana, että uni olisi mahdollisimman virkistävää ja hyvää. Valitsemme kumppaniverkostoomme kuuluvien lukuisten jousistovalmistajien tuotteista ominaisuuksiltaan ja vaatimuksiltaan asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivimmat.

Hengittävät huippumateriaalit

Hyvän unen edellytyksiin kuuluvat markkinoiden hengittävimmät pehmustemateriaalit. Ne pitävät nukkujan ihon kuivana ja olon miellyttävänä. Kolmikymmenvuotisella kokemuksella Pauli Jämsén tietää kuka valmistaa juuri hänen mallistoonsa sopivimmat pehmustemateriaalit.

Rungot kotimaista oksatonta puuta

Käytämme sänkyjemme rungoissa 100 % suomalaista puuta. Kauttaaltaan oksattomat liimapuurungot höylää liperiläinen perheyritys Puupietari Oy ja rungot valmistaa paikallinen puuseppä Liperissä.

Esteettinen nautinto ja ilo silmälle

Kokemus on täydellinen, kun sänky miellyttää vartalon lisäksi myös silmää. Ylivertaisen sänkykokonaisuuden viimeistelevät lapualaisen Annalan kutomon kankaat, joiden valmistuksessa vuosisatainen käsityöläisperinne yhdistyy modernin teknologian hyödyntämiseen. Mieleisensä sänkykankaan voi valita useista vaihtoehdoista.

   

  Sijoita uneen, sijoitat hyvään päivään.

   

  Pohjois-Karjalan Liperissä käsityönä valmistetut premium-sänkyjen rungot valmistetaan 100 % kotimaisesta oksattomasta puusta. Liimapuurungot höylätään liperiläisessä Puupietari Oy -perheyrityksessä ja rungot valmistaa paikallinen puuseppä Liperissä.

  Sängyt ovat samalla hengittäviä, sillä niiden täytteitä ei liimata päällekkäin. Näin laadukkaat täytemateriaalit pääsevät oikeuksiinsa. Ne pitävät samalla nukkujan ihon kuivana ja olon miellyttävänä.

  Laadukas, turvallinen ja vastuullinen

  Tasokkaat ja herkästi toimivat jouset tukevat kaiken kokoisia nukkujia ja ne voi valita omien mieltymysten mukaan, joko soft-, medium- tai hard-versiona. Jousien ja rungon takuu on 25 vuotta.

  Valitsemme kumppaniverkostoomme kuuluvien jousistovalmistajien tuotteista ominaisuuksiltaan ja vaatimuksiltaan asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivimmat. Näin varmistamme, että sängyn jousitus tukee kehon ja selkärangan luonnollista asentoa nukkumisen aikana, jotta uni olisi mahdollisimman hyvää ja laadukasta.

  Olemme valinneet kaikki sänkyjen raaka-aineet turvallisuuden ja laadukkuuden perusteella vastuullisuutta unohtamatta. Käyttämämme kankaat on valmistettu Ökö-Tex 100 -standardin mukaisesti eli niissä ei ole haitallisia aineita. Hyödynnämme tuotannossa puhtaita raaka-aineita ja vastuullisia tuottajia, kuten Ko-Si ja Imbotex. Myös käyttämämme Ewona-vanut ovat puhtaita, sillä niiden kuidut on sidottu toisiinsa lämmöllä ilman kemiallisia sideaineita.

  Henkilökohtaiset tarpeesi huomioidaan

  Sänkyjä on lisäksi mahdollista muokata, korjata ja räätälöidä henkilökohtaisten ominaisuuksien ja mieltymysten mukaan. Voimme esimerkiksi vaihtaa sängyn jousiston jäykkyyden tai sängyn verhoilun. Sängyn saa valmistettua niin nykyaikaisista kuin luonnonmukaisista materiaaleista.

  Sänkykokonaisuuden viimeistelevät lapualaisen Annalan kutomon kankaat, joiden valmistuksessa vuosisatainen käsityöläisperinne yhdistyy modernin teknologian hyödyntämiseen. Voit valita mieleisesi sänkykankaan useista eri vaihtoehdoista.

  Voit ostaa tuotteen joko samalla kertaa tai vastaavasti hakea rahoitusta ja maksaa sen vaivatta erissä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

  Ota yhteyttä

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Sänkytehtaan tietosuojaehtojen mukaisesti.